Projecten

Projectvloeren gerealiseerd door Tajima Europe

Tajima Europe is hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt. Al meer dan 35 jaar lang leveren wij projectvloeren binnen diverse bedrijven en instanties. Van ziekenhuizen tot een gamespeciaalzaak: niets is ons te gek. Met advies op maat, kwalitatieve PVC projectvloeren én onze bemiddeling in legservice zorgen wij dat jij zorgeloos geniet van een nieuwe frisse look in jouw werkomgeving. Benieuwd naar de door ons gerealiseerde projectvloeren? Lees dan gauw verder!

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

Dit is waarom wij de ideale partner zijn voor het leveren van PVC projectvloeren

Zeg je projectvloeren, dan zeg je Tajima Europe. Met de kennis van vandaag weten we ieder bedrijf om te toveren tot een compleet nieuw en schitterend geheel. En wist je dat onze projectvloeren niet alleen enorm mooi, maar ook praktisch zijn? Zo zijn ze duurzaam, gebruiksvriendelijk en daarmee makkelijk in onderhoud. Bernhoven Ziekenhuis en St. Elisabeth Ziekenhuis hebben immers niet voor niets voor de PVC projectvloeren van Tajima Europe gekozen!

Projectvloeren koop je bij Tajima Europe

Het mag dus wel duidelijk zijn dat je bij ons aan het goede adres bent voor projectvloeren. Ook jouw werkomgeving verrijken met een prachtige Ambiente of bijvoorbeeld Contract Lock? Neem een kijkje door ons assortiment of doe inspiratie op door te kijken naar de door ons gerealiseerde PVC projectvloeren. Onze projectvloeren graag eerst bekijken voor het maken van een weloverwogen keuze? Maak dan een afspraak in onze showroom. Onze vakmannen adviseren jou graag!