Vinyl stroken

Hoogwaardige anti-slip vinyl stroken: Contract SL

Een vloer met anti-slip kwaliteiten waar jij jarenlang van geniet. Daar profiteer jij van met vinyl stroken uit onze Contract SL collectie. Deze hoogwaardige vinyl vloeren beschikken over anti-slip kwaliteiten en zijn perfect voor commerciële ruimtes, maar ook voor jouw woon- of slaapkamer. Wat deze vinyl vloer planken extra aantrekkelijk maakt, zijn de diverse uitvoeringen. Zo heb je keuze uit een vloer met natuurlijke houtlook óf een stoere betonlook. De vinyl planken zijn marktleider op het gebied van sterke, duurzame en topkwaliteit vloeren.

informatie

Ambiente 3309

Ambiente 5020

Ambiente 6009

Ambiente 6010

Ambiente 6011

Ambiente 6012

Ambiente 6014

Ambiente 6020

Ambiente 6206

Ambiente 6420

Ambiente 6603

Ambiente 6607

Ambiente 6609

Ambiente 6612

Ambiente 6620

Ambiente 6623

Ambiente 6624

Ambiente 6650

Ambiente 6652

Ambiente 6660

Ambiente 6661

Ambiente 6710

Ambiente 6943

Ambiente 8101

Ambiente 8203

Vinyl stroken met anti-slip kwaliteiten

Wat deze vinyl vloer planken zo bijzonder maakt? De hoge kwaliteit vinyl stroken hebben een gepatenteerde anti-slip rug. Dit geeft de vloer extra grip waardoor hij perfect is voor omgevingen zoals sportscholen en vochtige ruimtes. Daarnaast leg je de vinyl planken over bestaande harde vloeren en heb je geen permanente lijm nodig om de vloer vast te leggen. Hij is dus ook gemakkelijk weer te verplaatsen. Ligt de vloer erin? Dan zorg je zelf voor een nette afwerking door de randen bij te snijden met een stanleymes. Eenvoudig en praktisch!

Kies voor een sterke, duurzame en kwaliteitsvloer

Vinyl stroken zijn perfect voor ruimtes met een hoog vochtgehalte. Dit omdat de stroken geïnstalleerd mogen worden op een vloer met een vochtgehalte van maximaal 8%.

Ook is dit product uitermate geschikt voor verhoogde vloeren en doordat de tegels een losleg product zijn, is het mogelijk om ze te hergebruiken. Ontzettend duurzaam dus! Mocht het voorkomen dat de vinyl vloer planken beschadigd raakt, vervang je deze dus binnen een handomdraai.  

De vinyl stroken hebben een 0,7 mm slijtlaag en een totale dikte van 5mm. Dat maakt de vloer ideaal voor intensief gebruik. Daarnaast worden de vinyl vloer planken verstevigd met een glasvezel laag. 

Bekijk alle vinyl stroken in onze showroom!

Vloeren waar je jarenlang van geniet vind je bij Tajima! Wij hebben diverse vloeren collecties voor iedere ruimte. Wat dacht je van vloeren met een unieke puzzelverbinding zoals onze vinyl tegels? Of heb jij liever een verlijmbare vloer zoals onze houtlook en betonlook vloeren? Wat voor vloer je ook zoekt, je vindt hem bij ons! Maak gerust een afspraak en zoek jouw nieuwe vloer uit in onze showroom.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je onze vloeren komen bekijken? Maak dan een afspraak!