Verzenden en retourneren

Toch niet wat u gedacht had?

Ruilen en retourneren

Wij streven er iedere dag naar om klanten blij te maken met de mooiste PVC vloeren. Als dit dan onverhoopt toch een keer misgaat, staan wij direct klaar om dit op te lossen. Retourneren is bij Tajima Euroep geen probleem, al zijn er natuurlijk wel wat voorwaarden. 

Gelukkig gebeurt het niet zo vaak maar het kan voorkomen dat een product bij aflevering niet blijkt te voldoen aan uw verwachtingen. Dat vinden wij vervelend, want klanten blij maken is wat we het allerliefste doen.

Niet goed? Wij lossen het op!

Als een product niet goed is, dan zorgen we ervoor dat het wordt vervangen. Dit geldt voor al onze producten. Wanneer een vloer bijvoorbeeld al gelegd is kunnen beschadigde planken of tegels eenvoudig worden vervangen. 

Wanneer kan ik ruilen of retourneren? 

We streven het liefst altijd naar de beste oplossing, echter in de volgende gevallen kan een product niet geretourneerd worden:

  1. Gebruikte producten. Wanneer producten gebruikt, beschadigd of niet meer in originele staat zijn, kunnen we ze niet meer terugnemen.
  2. Producten langer dan 14 dagen in bezit. Als een product langer dan 14 dagen in uw bezit is kunnen wij het helaas niet meer retour nemen. Dit geldt ook voor online bestellingen.

 

Hoe stuur ik een product retour?

Wilt u producten retour sturen? Maak dan een afspraak voor het ophalen van de producten door een e-mail te sturen naar info@tajima-europe.com. Vermeld daarin het ordernummer, uw NAW gegevens, uw telefoonnummer en uw rekeningnummer. Het zou fijn zijn wanneer u ook de reden van de retourzending kunt vermelden. Wij leren graag! Als we het product binnen hebben, controleren we dit en betalen we het tegoed binnen een week terug. Wilt u de retourzending op laten halen? Dat regelen wij natuurlijk graag. Deze ophaalservice kost 199 euro voor vloeren. Daarnaast rekenen wij 10% handlingskosten voor het terugnemen van de vloer. We houden het bedrag dan in op het retourbedrag dat u van ons ontvangt.

meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!