Vinyl vloeren

Luxe vinyl vloeren van Tajima

Al meer dan 100 jaar staat Japans vakmanschap voorop bij het creëren van onze luxe vinyl vloeren. Dát zie en voel je in iedere Tajima vloer. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige vinyl vloeren in verschillende hout designs, losleg planken en tegels en puzzel tegels. Hierdoor hebben wij voor elke ruimte dé perfecte vloer. Laat je verrassen door ons ruime assortiment in de webshop of bezoek onze showroom! 

Informatie

Onze collecties

Houtlook vinyl

Vinyl vloeren met voelbare houtstructuur.

Betonlook vinyl

Vinyl vloeren met industriele uitstraling.

Click vinyl

Vinyl vloeren met innovatief kliksysteem.

Vinyl Tegels

Losleg vinyl tegels met uniek puzzelvormigformaat.

Vinyl stroken

Hoge kwaliteit vinyl planken met gepatenteerde anti-slip rug.

Vinyl vloerbedekking

Vloerbedekking gemaakt van denimstof losleg tegels.

Visgraat vinyl

Luxe verlijmbare vinylvloeren met visgraat patroon.

Ambiente 3309

Ambiente 5020

Ambiente 6009

Ambiente 6010

Ambiente 6011

Ambiente 6012

Ambiente 6014

Ambiente 6020

Ambiente 6206

Ambiente 6420

Ambiente 6603

Ambiente 6607

Ambiente 6609

Ambiente 6612

Ambiente 6620

Ambiente 6623

Ambiente 6624

Ambiente 6650

Ambiente 6652

Ambiente 6660

Ambiente 6661

Ambiente 6710

Ambiente 6943

Ambiente 8101

Ambiente 8203

LVT vloeren maken het verschil

Ons assortiment bestaat uit duurzame LVT vloeren. Dit noemen wij ook wel Luxe Vinyl Tegels. De voordelen? Prachtige vloeren van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor intensief gebruik. Dat maakt onze vloeren perfect voor gebruik in huis, maar ook voor commerciële toepassingen zoals horeca, zorgcentra en kantoorruimtes.


Gebruiksvriendelijke vinyl vloeren die passen bij jouw wensen 

Of je nu zelf gaat leggen of de vloer laat leggen: voor elke ruimte is er een passende vinyl vloer. Zo heb je keuze uit vloeren die makkelijk zelf te leggen zijn, zoals onze Contract Lock (met zwaluwstaart verbinding) en Contract SL (geen lijm nodig). Deze losleg vloeren zijn gemakkelijk zelf te installeren, maar ook makkelijk te verwijderen en te verplaatsen. Wel is belangrijk dat de ondervloer egaal is. Vloeren voor gehorige plekken? Contract Click en Contract-SL zijn uitstekende vloeren voor renovaties én absorberen veel geluid.

Als jouw vloer een vaste plek krijgt, zijn onze Ambiente collecties de juiste keuze voor jou. Zo haal jij een warme en klassieke vloer in huis met voelbaar hout- of steenmotief, maar wel met de voordelen van vinyl! Houd jij meer van bijzondere vloeren? Dan is onze collectie Denim vloeren jouw ding!

Vinyl vloer kopen? Bestel direct of maak een afspraak!

Wil jij een hoogwaardige vinyl vloer kopen? Kies dan voor de hoogwaardige kwaliteit van een Tajima vloer. Onze vloeren zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Of het nu gaat om jouw woonkamer of een commerciële omgeving. Een Tajima vinyl vloer is perfect voor elke ruimte. Wil jij onze vloeren eerst nog zien? Bestel dan online een gratis staal of maak dan een afspraak in onze showroom. Onze vakmensen adviseren jou graag!

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!