Kantoor projecten

Kantoorvloeren van hoogwaardig vinyl

Als er één plek is waar je veel bent op je woning na, dan is het wel de werkvloer. Natuurlijk trek je het huiscomfort het liefst door naar de werkvloer. En dat snappen wij maar al te goed, want er is niets zo belangrijk als een hygiënisch kantoor dat een fijne en warme sfeer bij zich draagt. Zo kun jij ongestoord werken én genieten van al het moois om je heen. 

Prachtige kantoormeubels, het groen van planten en goed zittende stoelen is een mooi begin, maar vergeet vooral de kantoorvloer niet: dat is de grootste sfeermaker. Ze zijn er in allerlei soorten en maten met ieder een eigen karakter. Zo geeft een betonlook vloer een stoere look, terwijl een houtlook vloer toch nét klassieker is. Daarnaast moet een vloer ook nog slijtvast en geluiddempend zijn om maar een aantal zaken op te noemen. Nu is de grote vraag: waar vind je zulke bedrijfsvloeren? Bij Tajima uiteraard!

Welke bedrijfsvloeren passen bij mij op kantoor?

Het belangrijkste aan een bedrijfsvloer? Als sfeermaker mag iedereen hem zien, maar het liefste niet horen. Als jij in een belangrijke meeting zit, wil je niet onderbroken worden door een piepende en krakende vloer. Met een PVC kantoor vloer ben jij verzekerd van vloer die de aandacht trekt voor alle juiste redenen! De vloeren van Tajima zijn namelijk geluiddempend met een akoestische rug. 

De voordelen van een PVC Kantoorvloer

Dat een vinyl vloer dé uitkomst is voor elk kantoor, weten wij bij Tajima als geen ander. Vinyl vloeren bieden namelijk ontzettend veel voordelen! Ze dempen het geluid, zijn ontzettend makkelijk zelf te leggen en komen in allerlei vormen en maten. Van tegels tot stroken en van beton- tot houtlook. De vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer met de voordelen van PVC!

De mooiste kantoorvloeren van hoogwaardig vinyl!

Een prachtige en duurzame PVC vloer? Dan moet je bij ons zijn! Voor verschillende projecten hebben wij namelijk een geschikte vloer. Wat dacht je van onze houtlook vloeren óf beton vloeren? Of maak de combinatie met onze vloerbedekking voor een eigenzinnige en frisse look op kantoor. Om de juiste keuze te maken kun je bij ons proefstalen aanvragen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!